Het is weer zover, het is bijna Valentijnsdag. Blijkt dat de animo van ons, nuchtere Nederlanders, om iets aan Valentijn te doen al jaren daalt en nu op een schamele 24% ligt (2012, dus het zal nu waarschijnlijk nog minder zijn). Terwijl de winkels vol met Valentijnscadeau’s liggen. Hartjes in alle soorten en maten, chocola, boeketten en natuurlijk de Valentijnskaarten. Maar we worden ook verleid om uit eten te gaan, een hotelovernachting te boeken of lekker te gaan relaxen in de sauna.

Kaartje

Waar het vroeger om anonieme liefde ging en een kaartje genoeg was gaat het nu om het vieren van de liefde door elkaar te verrassen met een klein cadeautje of door iets leuks te ondernemen samen. En dat is natuurlijk altijd een goed idee. Daar heb je geen Valentijnsdag voor nodig!

Investeer in elkaar, het hele jaar door. Dat betekent veel voor je relatie.

Heb je nog geen relatie maar wel iemand op het oog? Een anonieme kaart blijft natuurlijk superspannend! Of trek de stoute schoenen aan en vraag diegene mee uit!

En wat doe ik met Valentijn? Waarschijnlijk toch samen een avondje sauna inplannen. We hebben, heel romantisch, nog een kaart die maar niet op komt. Maar samen even ontspannen lijkt me een heel goed idee.

Wat doe jij voor jouw Liefde?

[pullquote align=”right”]Fijne Valentijn![/pullquote]