Wat zijn we toch allemaal serieus! En zo volwassen! Wat mij betreft mag er veel meer gespeeld worden! Doe eens lekker gek! We zijn allemaal al lang vergeten dat we ooit kind waren. En de wereld bekeken door een kinderbril. Maar ergens zit dat kind nog wel verstopt in ons… we kunnen hem of haar met een beetje lef nog wel vinden.

Bal

Een vriendin van mij zag laatst een mooie ronde krop sla liggen in de supermarkt en ineens dacht ze aan een bal. Ze pakte de krop sla en gooide hem de lucht in en ving hem weer op natuurlijk. En toen gooide ze hem naar een supermarkt medewerker en die gooide terug. Maar was wel bang dat zijn baas hem zag, natuurlijk!

Heerlijk toch, als je doet wat er in je opkomt en je niet laat belemmeren door wat anderen van je zullen denken.

Schommel

Laatst stonden op de markt in Enschede grote schommels. Er hingen muziekboxen boven de schommels en verlichting eronder. Toen we uit het theater kwamen en het donker was waren er net 2 plekjes vrij toen we erlangs liepen. De kinderen wilden doorlopen maar mijn man en ik keken elkaar aan we zijn allebei op de schommel gesprongen. Even heerlijk schommelen, zo hoog als we konden, met muziek boven je hoofd. Wat een heerlijke ervaring. Even spelen, weer kind zijn. Wat fijn! En daarna wilden de kinderen ook! Grappig!

[pullquote align=”right”]Neem jezelf niet zo serieus. Voel je vrij om kind te zijn en Let’s Play! Wat is er nu leuk aan normaal?[/pullquote]