Jij bent Liefde. Je hoeft Liefde niet te zoeken ergens in de grote buitenwereld of bij andere mensen. Het zit in je. Jij bent het.
Je kunt je afstemmen op jouw liefdesenergie, jouw liefdesfrequentie. En dan vanuit jouw Liefde leven.

Hoe doe je dat?

Door even stil te zijn, en je bewust even af te stemmen op jouw Liefde. Adem in, en adem door je hart uit. En houdt dat even vol, tot je jouw Liefde duidelijk kunt voelen. In je Liefde komen is 1 ding, maar in je Liefde blijven is heel wat anders! In je Liefde blijven is het makkelijkst als je alleen bent. Dan heb je geen afleiding en kun je makkelijk in je Liefde blijven. Het wordt pas een uitdaging als er verstoringen om de hoek komen kijken.

Verstoringen

Wie verzorgen die verstoringen dan? Dat zijn je naasten. Je partner, je kinderen, je familieleden, collega’s iedereen die dicht genoeg bij je staat om je te kunnen raken en uit je evenwicht brengen. Weg van de liefdesfrequentie. Het vervelende is dat je dat vaak pas later merkt, als je het al weer even kwijt bent. Geen probleem. Zodra je dat beseft kun je weer terug in jezelf om af te stemmen op jouw liefdesfrequentie. En als je bewust genoeg bent om verstoringen als uitdagingen te zien, in plaats van er gedachteloos in mee te gaan, dan kun je bij volgende verstoringen ook makkelijker in je Liefde blijven.

[pullquote align=”right”]Succes![/pullquote]