Ik hou van het leven! Het is een avontuur wat je zelf vorm kunt geven. De ene keer ben je wat actiever dan de andere keer en soms zit je ook even in de sleur of in een dipje. Maar als je bewust leeft kun je zulke mooie dingen doen!

Simpel

Het leven is simpel. We doen vaak veel te ingewikkeld. Je kunt genieten van de kleine dingen. Een lach, een zonnestraal, een vlinder. Je hoeft ook niet van alles te bereiken en wereldberoemd te worden om waardevol te zijn. Ook in je eigen (kleine) kring kun je een waardevol persoon zijn voor de mensen om je heen. Je partner, je kinderen, je vrienden en vriendinnen, je ouders, broers en zussen. Door er voor anderen te zijn kun je iets positiefs bijdragen in hun levens en daarmee in het jouwe.

Ontwikkelen

Je kunt je talenten ontwikkelen. Waar ben je goed en en wat vind je leuk? Ga dat lekker doen! Wees creatief, ga schrijven, je huis mooi inrichten, plannen maken en doelen stellen. Het is aan jou om te bepalen welke kant je opgaat. Wat je gaat doen met deze dag, deze week, dit jaar. Mensen overschatten vaak wat ze in een jaar kunnen doen, maar onderschatten wat ze in 10 jaar kunnen doen.

[pullquote align=”right”]Maak van je leven jouw meesterstuk! En geniet ervan![/pullquote]