We zijn net op vakantie geweest, een paar dagen in een huisje in Ommen. Daar kan ik de hele dag lekker niks doen. Wakker worden, ontbijten, bakje koffie, boekje lezen, wandelen met de hond of een rondje fietsen, lunch, weer bakje koffie, boekje lezen… enz. heerlijk. Daarvan kom ik tot rust. Zo’n vakantiehuis, de naam zegt het al, leent zich ontzettend goed voor vakantie vieren. En dan ga je naar huis, en daar zit je in de actie-stand. Het huis, de tuin, je werk, de kids, de was… alles heeft aandacht nodig. En weg is je vakantiegevoel.

Eigen huis

Waarom kun je niet vakantievieren in je eigen huis? Waarom moet je dan weg, om in een veel kleiner huis te gaan zitten niks doen? Met een bed wat veel minder lekker ligt dan je eigen bed? Wat zou het fijn zijn als je ook op die manier kan genietenĀ in je eigen huis….

Vakantie-stand

En waarom niet?! Ga 1 dag in de week in de vakantie-stand i.p.v. de actie-stand en rust lekker uit in je eigen huis. Wakker worden, ontbijten, bakje koffie, boekje lezen, wandelen met de hond of een rondje fietsen, lunch, weer bakje koffie, boekje lezen… enz. Moet kunnen toch? Zo laad je weer op voor de volgende week, een week vol acties. En dan zit je 7 dagen later weer heerlijk een dagje in de vakantie-stand.

[pullquote align=”right”]Wat een heerlijk vooruitzicht![/pullquote]