De Coach: Marli Visschedijk

Hoe word je nu specialist in stress en burn-out coaching? In mijn geval door eerst alles zelf fout te doen. Werk te doen wat ik goed kon maar niet leuk vond. Door veel te hard te werken; 188% van mijn dag was volgeboekt en die ramde ik er elke dag doorheen. Dat je ook nog aan jezelf moest denken daar was ik mij totaal niet van bewust. Tot mijn accu leeg was. Ik weet wat het is om geen energie te hebben. Ik weet ook dat je daarvan terug kunt komen en veel sterker dan daarvoor.

Ik heb een coachopleiding gevolgd bij Balansgroep en heb al bijna 10 jaar mijn eigen coachpraktijk waarin ik mijn praktische handvatten deel met mijn coachees die daar direct de vruchten van plukken. Het resulteert in blije coachees die weer voor zichzelf zorgen en hun eigen keuzes maken. Dat ik daar onderdeel van uit mag maken maakt mij dankbaar en gelukkig. Iets mooiers bestaat er wat mij betreft niet!

Mijn Passie

In ICU coaching komen al mijn passies samen:

N

Mijn passie voor coaching

Ik vind het heerlijk om met mensen aan de slag te gaan. Kijken waar ze in het werk tegenaan lopen, wat ze nodig hebben om de volgende stap te zetten en aan welke “knopjes in hun hoofd” gedraaid mag worden om het leven lichter en luchtiger te maken.

Het is voor mij een feest om te zien hoe mijn coachees groeien, voor zichzelf gaan kiezen en weer genieten van het leven. Als dat lukt is mijn missie geslaagd!

N

Mijn passie voor inspireren

Ik hou ervan om mensen te inspireren. Daarvoor heb ik een heleboel blogs geschreven die op deze website staan zodat iedereen zich kan laten inspireren en hopelijk stappen gaat maken in zijn/haar eigen leven.

N

Mijn passie voor schrijven

Mijn passie voor schrijven komt natuurlijk naar voren in mijn blogs, maar ik heb nu ook een boek geschreven “Dit is MIJN dag!”. Hierdoor kan ik mijn ideeën de wereld in brengen zodat ik iedereen kan bereiken die op zoek is naar handvatten om zijn eigen leven te gaan leven.