Dit is JOUW leven!

Dit is mijn dag

Het leven is super veelzijdig. Er zit van alles in! Je mag liefhebben, werken, presteren, sporten, genieten, leuke dingen doen, dromen najagen, een gezin stichten, of juist niet, de wereld bereizen of dichtbij huis blijven. Het leven zit vol mogelijkheden en kansen, en jij bepaalt welke je wilt grijpen en welke je laat gaan. Klinkt goed toch?

En toch ervaren we het leven vaak niet als een speeltuin waarin we kunnen kiezen naar welk toestel we toe rennen; de glijbaan, de schommel of toch de zandbak. We ervaren het leven vaak als druk, zwaar en vol verplichtingen. Er moet geld verdiend worden, want we hebben een huis, een auto en willen ook nog op vakantie. Er moeten boodschappen gedaan worden, het huis moet schoon, de tuin onderhouden en er liggen nog klussen te wachten.

We maken een klein deel van het leven heel belangrijk en vergeten dat er nog andere dingen zijn die een rol willen spelen in jouw leven. Dingen waardoor het leven interessanter en ook lichter wordt.

Stel je open!

Het wordt tijd om je open te stellen voor alle facetten van het leven en alles een plek te geven in jouw leven. Dat kan alleen maar als je goed voor jezelf zorgt. Als je jezelf niet wegcijfert voor anderen of voor je werk. Maar door jezelf belangrijk te vinden. Dan neem je tijd voor jezelf, zodat je oplaadt en energie hebt om alles te doen wat jij belangrijk vindt in jouw leven.

En laat je niet tegenhouden door beren op de weg, maar ga ervoor! Kruip uit je knop en kom tot bloei! Laat je mooie kleuren zien en laat iedereen ervan genieten. Durf jezelf te zijn en te stralen. Dans door het leven en voel je energiek en blij. Maak je waardevol voor anderen. Sta open voor wat er op je pad komt. Ga voor je persoonlijke ontwikkeling, verzorg en train je lijf, heb tijd voor jezelf en aandacht voor anderen. Denk je eens in wat een dynamisch en waardevol leven je kunt leiden, als al die aspecten een rol spelen in jouw leven.

Praktische handvatten

Om je leven volledig te leven is een aantal dingen van belang. In dit boek neem ik je stap voor stap mee naar alle zaken die belangrijk zijn om toe te passen. Je krijgt praktische handvatten zodat je meteen aan de slag kunt en je leven stapje voor stapje kunt verbeteren. Want daarom ben je hier. Toch?

Omdat ik me voor kan stellen dat je nieuwsgierig wordt naar hoe ik mijn leven leef, heb ik daar achterin dit boek een hoofdstuk over opgenomen.

 

Dit is MIJN dag!

Bestel het boek nu voor slechts €19,95* incl. verzendkosten!

*Nu ook als Ebook verkrijgbaar voor slechts €10,